Bliv en oplevelse rigere i Odense

0
653
restaurant

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Leder du efter et sted at spise, og bor du eller befinder du sig i Odense og omegn? Så har du her en restaurant som værner om sine gæster og elsker at kæle for detaljen – og dermed give dig og resten af dine medfølgere en god aften, samt oplevelse.

Restauranten Oluf Bagers Gaard ligger i centrum af den smukke by Odense, blandt historiske bygninger, og hyggelige gader og stræder. Så allerede inden du går ind ad restaurantens døre, bliver du mødt af en atmosfære som kun kan beskrives som idyllisk.

Det er ikke kun bygninger omkring restauranten som har en historie, som er værd at fortælle. Bygningen som i dag huser restauranten Oluf Bagers Gaard har faktisk stået i mere end 400 år, og har i den tid huset købmænd, trykkerier og meget andet.

Oluf Bagers Gaard tilbyder både frokost- og aftenmenu, hvilke begge er en smagsoplevelse værdi. Til frokost finder du på menu kortet det som restauranten kalder for ”Det Svære Valg”, hvilket er en liste af forskellige retter som du og dit selskab skal vælge frit imellem. Et hurtigt tip er, at i bør vælge forskelligt vær især. Hver ret er nemlig delevenlige, så i alle kan smage på lidt af hver.

Ved aftenmenuen kan du få den fornøjelse at få serveret en lækker 9-retters menu som er tilpasset årstidens råvare. Du får derfor serveret retter med de friskeste råvarer, som får udnyttet det fulde potentiale som hver råvarer har. Igen er retterne delevenlige, og bliver serveret over tre serveringer, så i alle kan smage de forskellige retter i hver jeres tempo.

Så leder du efter en frokost i Odense med rolige omgivelser, eller et aftensmåltid udover det sædvanlige – så er det Oluf Bagers Gaard du skal foreslå. Så vil dig og dit selskab få en oplevelse sammen, som i helt sikker ikke vil glemme.