Stage advokatfirma ekspanderer

0
666

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Mette Grith Stage der uden sammenligning nok er landets mest kendte forsvarsadvokat, har på få år opbygget sit advokatfirma til at være landets største advokatkontor for forsvarsadvokater. I dag tæller firmaet intet mindre end 20 forsvarsadvokater, hvilket altså gør dem til de absolut førende på området.

Mette Grith Stage er kendt for at tage sager, der ofte har meget stor mediebevågenhed og har forsvaret alt fra Kundby pigen til en lang række bandemedlemmer og lignende. Sager, der har været med til at profilere hende i medierne og dermed også gjort hende en af en af landets mest kendte på området. En anden af de fremtrædende advokater i firmaet var Mikkel Cramer, der dog er trådt ud efter syv år, og i stedet er blevet selvstændig.

Det har dog ikke betydet at Stage Advokatfirma er blevet mindre, hans erstatning er nemlig allerede fundet i Thomas Andreas Mikkelsen. Derudover hentede de sidste år Henrik Dupont Jørgensen. Der er desuden også blevet ekspanderet ved at der er åbnet endnu en afdeling, denne gang i Næstved. Dermed har de nu afdelinger i København og Aalborg og altså også Næstved, udover hovedafdelingen der stadig ligger i Fredericia.

Dette er ifølge Mette Grith Stage blandt andet sket for at skabe en personlig og fysisk tilstedeværelse, der er nødvendig. Klienterne er ifølge Stage meget personfikseret, og har en ide om, at det er en bestemt person, der skal føre forsvaret. Da Mette Grith Stage er den den kendte i virksomheden, vil det være naturligt, at klienterne gerne vil have, at det er hende. Dette kan naturligvis ikke lade sig gøre i alle sager, og derfor er det vigtigt at de er fysisk til stede, i så mange byer som muligt.