5 gode grunde til, at du bør løbe på arbejde

0
1926

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Det er sundt for både krop og sjæl, når du løbet. Du kan med fordel kridte løbeskoene, når du skal til og fra arbejde, da der er mange fordele forbundet hermed. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal investere i et par nye løbesko og begynde at løbe til og fra arbejde, følger herunder 5 konkrete grunde til, at det er en god idé.

#1: Du bliver skarpere af det

Hvis du ønsker at arbejde godt og koncentreret, kan det være en fordel at løbe til og fra arbejde. Det vil gøre kvaliteten af dit arbejde bedre, ligesom du vil blive bedre til at koncentrere dig omkring dine arbejdsopgaver.

#2: Du kommer i bedre form

Den vigtigste grund til at løbe er for de flestes vedkommende, at man taber sig, samtidig med at man opbygger muskler. Det er naturligvis dine ben, som får mest ud af det, men du træner samtidig hele din krop, når du løber til og fra arbejde.

Selvom du ikke træner mavemusklerne på samme måde, som hvis du laver mavebøjninger, får du alligevel trænet dem. Når du løber, strækker og sammentrækker du dine mavemuskler, når du trækker vejret. Det giver dig mere markerede mavemuskler.

#3: Det er godt for kroppen

Løb er med til at styrke dine organer, hvilket i største grad påvirker dit hjerte. Din hjerterytme går op og ned, når du løber, hvorfor du træner det. Når du pumper blod med hjertet, bliver musklerne større, hvorfor det bliver bedre til at pumpe oxygen.

#4: Du bliver mindre stresset

Det kan ofte være stressende at gå på arbejde. Når du løber, produceres der færre stresshormoner, samtidig med at der udløses endorfiner. På sigt vil du derfor blive mindre stresset, hvis du løber.

#5: Du får mere energi

Hvis du nogensinde har tænkt, at du mangler energi, imens du er på arbejde, er det en god idé at begynde at løbe. Der frigives endorfiner, som hjælper dig til at få mere energi, når du er færdig med at løbe, hvis man sammenligner med, da du begyndte.