5 nemme tips til boligindretningen

0
889

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Hvis du overvejer at give hjemmet et nyt look, kan du med fordel læse med herunder. Her får du 5 nemme tips til, hvordan du skaber et nyt udtryk i rummet, så det bliver mere behageligt at være i – og giver dit hjem et friskt pust.

#1: Farver lys og kontrast

Farver er vigtige i et rum, og du er nødt til at tage højde for dem. Hvis rummet eksempelvis ikke er specielt stort, er det nødvendigt, at du vælger lyse toner, som giver et undtryk af, at rummet rent faktisk er større, end det er i virkeligheden.

#2: Fremhæv én ting i rummet

Hvis du har en genstand eller et møbel i rummet, som er federe end de andre, kan du med fordel fremhæve det. Det kan du blandt andet gøre ved at male væggen bag i en bestemt farve, som skiller sig ud fra de øvrige.

#3: Nyt gulv

Hvis du virkelig vil give rummet et nyt udtryk, kan du med fordel få lagt et nyt gulv. Du kan eksempelvis vælge et sildebensparket, som du finder her. Du kan også vælge blot at få gulvet slebet, hvis det er for gammelt og slidt.

#4: Vælg en stil, der definerer rummet

Et af de vigtigste råd til boligindretning er, at du vælger en stil, som skal definere rummet. Du skal derfor vælge, om du ønsker, at det skal have et minimalistisk og rustikt look, eller om du ønsker noget innovativt og moderne.

#5: Adskil rummene

Hvis du har et rum, som er for stort, kan du med fordel investere i gardiner, rumopdelere eller skydedøre, som kan være med til at adskille rummet. Det giver mulighed for at indrette rummene på forskellige måder, så du ikke bare indretter hele boligen efter samme stil.

Det gør ikke noget, hvis du vælger to forskellige stilarter til de enkelte rum, så længe du er sikker på, at de er adskilt ordentligt. Det vil samtidig gøre det til en oplevelse at bevæge sig rundt mellem de enkelte rum.