Alt du skal vide om executive rekruttering

0
7100

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Har du hørt om executive rekruttering før? Det lyder nyt og kompliceret, men i virkeligheden er det bare en smart løsning, hvis du har en virksomhed, der mangler en leder. Hvis du vil lære mere om exutive rekruttering, kan du læse med her.

Hvad er executive rekruttering?

Executive rekruttering bliver også kaldt executive search. Det vil sige, at du hyrer en leder til en afdeling i din virksomhed igennem et bureau i stedet for selv at lede efter den rette, du kan ansætte til jobbet. Du skal bare fortælle bureauet, hvad du har brug for, hvilke opgaver lederen skal stå for og hvad du ellers søger i en leder. Så vil de gøre deres bedste for at finde den helt perfekte leder til din virksomhed blandt alle deres kandidater. Få hjælp til executive search her.

Hvorfor vælge executive rekruttering i stedet for selv at ansætte en leder?

Hvis du selv vil ansætte en leder til jobbet, kan du risikere at skulle igennem flere ansættelser, fordi du har valgt forkert i første omgang. Hvis du finder en leder igennem et bureau, vil de sætte sig så meget ind i din virksomhed og dine behov, at der er langt større chance for et godt match. Gennem sådan et bureau er du også sikker på at få fat i en leder, som er virkelig god til sit job.

Du får en leder, der gør mere end bare at løse opgaver

Når du får en kandidat ude fra til at agere som den ene eller anden form for leder, er der selvfølgelig nogle faste opgaver, der skal løses. Men du vil få en leder, der gør mere end det. Den leder der bliver valgt til din virksomhed, skal være med til at skabe værdi for din virksomhed, at arbejde frem mod at nå jeres strategiske mål, bidrage til virksomhedens udvikling m.m.