Brug tid på udseendet af din fysiske butik

0
744

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til

Har du en fysisk butik, er der mange ting, du skal have styr på, og du har jo nok det praktiske på plads, men hvad med udseendet. Det kommer nok ikke bag på dig, at facaden og hele udseendet af din butik har enorm indflydelse på, om folk vælger dig. Det er ikke nok bare at have en fed placering i hjertet af byen – nej, din butik skal også være imødekommende for de kunder, der kommer ind eller forbi.

Det kan gøres meget simpelt, men det er sommetider noget, der bliver glemt. Det må ikke ske. Her i artiklen kommer vi derfor med nogle simple ting, du skal huske på, når din fysiske butik skal stråle.

Få styr på din facade

Det er den, som skal trække folk ind til dig frem for butikken ved siden af, hvis I altså sælger det samme. Derfor er det oplagt, at du investerer i nogle iøjnefaldende facadeskilte med lys. Det kan fange opmærksomheden i den mørke tid, men det kan også får det hele til at se lidt mere hyggeligt ud.
Derudover er det alfa og omega, at du får vasket de ruder. Det går ikke, at de er fedtet til, snavset eller noget værre. Det får folk til at gå langt uden om din butik, og det svarer lidt til at have en grim hjemmeside – det fjerner bare troværdigheden. Måske er vinduespolering ikke din stærke side, og du har nok andre ting, du kan bruge din tid på. Derfor skal det da bare helt ud af verden og ikke være din hovedpine. Få derfor nogle professionelle på opgaven.

Indretningen af lokalet

Når først folk kommer ind i dit lokale, så skal det bare se godt ud. Du har ikke råd til andet, fordi på lang sigt vil folk komme tilbage igen og igen, hvis de har fået en god oplevelse, og det hele ser godt ud. Så husk for det første at der skal være rent, men derudover skal der være en rød tråd i valget af møbler. Og er du ikke selv stærk i denne sammensætning, kan det kun anbefales, at du får hjælp af indretningseksperter. Du skal også tænke servicen ind for dine kunder. Er der brug for tøjstativer, opbevaringsbokse eller lignende. Det behøver ikke at være et must have, men kan det bare hjælpe din kunder lidt, så bliver de endnu mere glad for dig.

Spil musik i højtalerne

Det her er virkelig en lille ting, men du skal ikke undervurdere, hvor meget det gør for stemningen. Er der en kunde alene i butikken, opstår der altså ikke en akavet stilhed og helt generelt bliver stemningen bare lidt bedre. Det er ikke for sjovt, at næsten alle butikker arbejder med lyd i form af musik. Vi kunder elsker musik, og det skal du udnytte.

Har du en fysisk butik spiller udseendet og hele indtrykket meget, hvorfor de ovenstående råd er oplagte, hvis de ikke allerede er en del af butikken.