Bruger I for mange penge på kontorartikler?

0
1803

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Papir, skriveartikler, skrivebordsartikler, huskesedler mv. På et kontor bliver der ofte brugt mange kontorartikler af forskellig art. Nogle gange tænker medarbejderne heller ikke over, hvad det koster om året for de ting, som bare bliver smidt ud. Kuglepenne, permanente tuscher, overstregnings tuscher osv. Det hele er en omkostning. Derfor får I her et par råd til, hvordan I kan spare på disse omkostninger i jeres virksomhed. Det er omkostninger, som ofte reelt set ikke generer værdi for kunderne i sidste ende og derfor skal de mindskes mest muligt.

Køb alt ét sted

Du kender det garanteret fra dine andre indkøb i virksomheden, men måske du ikke har tænkt over det med disse ting. Det er altid muligt at opnå større rabat, hvis man køber det hele et sted. Først og fremmest kan det være, at man kan få en bedre pris til at starte med. Derudover sparer man også fragt fra forskellige steder og skal kun forholde sig til én leverandør. Det er også en fordel i sig selv. Du kan købe alle dine kontorartikler hos Inkpro. Her er alt samlet ét sted – både kontorartikler, blækpatroner, lys, rengøring osv. Jo mere man kan samle et sted, jo billigere og nemmere er det for dig. Du kan se InkPros kontorartikler her.

Oplys medarbejderne

Hvis I bruger for mange penge på kontorartikler, så kan det tyde på, at medarbejderne sløser med produkterne. Det gør de ofte ikke af ond vilje, men måske bare fordi at man ikke tænker over det. Det er ikke deres penge, der skal betale de nye produkter. Derfor kan en løsning på dette være, at I snakker med medarbejderne om problemerne. Det kan også være, at de har en logisk forklaring på problemet, som kan giver jer en forståelse for, hvorfor tingene er som de er. På den måde kan I sammen rette op på de høje omkostninger til kontorartikler.