Dansk design i virksomheden

0
1262

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Hvem vil ikke gerne have et flot kontor i sin virksomhed? Det er nok de færreste, som ikke ønsker dette. Der kan dog være forskel på grunden til hvorfor. Det kan være helt enkelt fordi man gerne vil have et flot kontor for eget syns skyld. Det kan også være, at der kommer kunder eller samarbejdspartnere i jeres virksomhed. Her kan et flot kontor være med til at skabe et bestemt image.

Hvilket image ønsker du?

Du kan netop profilere noget igennem dit kontor, hvis dine kunder og/eller samarbejdspartnere kommer her. Det kan både være, at I er en virksomhed, som tænker meget økonomisk og ikke bruger penge på dyre kontor artikler. Det kan også være, at I er en virksomhed, som oser af kvalitet og økonomisk sikkerhed. I har råd til at indrette et dyrt kontor og vil kun have lækkert dansk design.

Hvad skal du have?

Du skal først og fremmest have skrivebord og stole, så dit kontor er funktionelt. Kontoret behøver dog ikke at være grimt for at være funktionelt. Du må gerne tænke design indover. Det kan også være, at du fokuserer mere på mødelokalet, hvor dine samarbejdspartnere kommer, hvis de slet ikke ser kontoret i virkeligheden. Du skal tænke på, at de steder hvor de kan se ind eller kommer, at det er her, du har mulighed for at påvirke dit image udadtil.

Dernæst kan du pynte dit kontor eller mødelokale med flotte lamper. Disse skal selvfølgelig give det rette lys, men også den rette stemning i rummet. De smukke Caravaggio lamper er et sikkert valg. Det er dansk design, som er designet af Cecilie Manz for Lightyears. De er blevet et designikon siden de kom frem for over 10 år siden. Hvis du gerne vil se et stort udvalg af de flotte Caravaggio lamper, så kan du se mere her.