Derfor skal du lagre firmaets data i et eksternt datacenter

0
68

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Ét er at få en cloudløsning til lagring af data i din virksomhed. Noget andet er support og service på sådan en løsning. Hvis du ikke er til sinds at hyre en it-haj ind til virksomheden, som har kompetencer inden for optimering af en cloudløsning, eller du ikke gider sende nuværende ansatte på kursus, har du mulighed for at betale dig fra det. Visse virksomheder står klar til at håndtere datacentre for dig.

Lad andre om at stå for datasikkerheden for data i skyen

Fx kan du vælge Atea Cloud, hvis du ønsker en løsning inden for lagring i skyen, der ikke forudsætter, du punger ud i dyre domme for ny hardware til dit firma. Kort fortalt består en løsning som Atea Cloud i, at du lader et eksternt datacenter hoste dine data. Med sådan en løsning bliver det ikke dig, der står med ansvaret for cloudløsningens sikkerhed. Det vil derimod være firmaet, der har den tete.

Minimal kapitalbinding i en cloudløsning som Atea Cloud

Der er mange fordele ved sådan en cloudløsning, bl.a. at du har minimal kapitalbinding – alle penge brugt på sådan en løsning vil nemlig blot være driftsudgifter. Samtidig er det nemt for dig at skalere en cloudløsning, da hverken du eller (i udgangspunktet) udbydere af en cloudløsning behøver skaffe ny hardware for at kunne imødekomme dit behov for større lagerkapacitet til din virksomheds data.

Lad en ekstern samarbejdspartner om at supportere dit datacenter

Ved at lade andre om at sørge for, at din cloudløsning kører som smurt, så du kan tilgå data nemt og sikkert fra virksomhedens enheder, slipper du for selv at afsætte arbejdskraft til det. Desuden får du en ekstern samarbejdspartner, der har specialiseret sig inden for den type ydelse, hvilket er din garant for, fagligheden er i orden. Ønsker du et sikkert og overskueligt datacenter? Prøv Atea Cloud.