Det bruges droneteknologi til i byggebranchen

0
682

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Droneteknologi er blevet mere og mere populært i de seneste år – og anvendelsesområderne bliver hele tiden flere og flere. Droner åbner nemlig nogle døre, som andre værktøjer ikke kan. I denne artikel har vi fokus på, hvordan droneteknologi blandt andet kan bruges til i byggebranchen.

Droneinspektion

Droneinspektion er blevet meget populært i byggebranchen – specielt ingeniør- og arkitektfirmaer kan se alle fordelene ved at bruge droner i deres arbejde på forskellige projekter. Der er rigtig mange fordele ved droneinspektion frem for andre former for inspektion. Droneinspektion giver en hurtig inspektion af selv store arealer. Droner gør det desuden muligt at slippe for udgifter til lift og køreplader – og droner stiller heller ingen pladskrav, da den blot flyver over det ønskede område. Droner gør det desuden muligt at inspirere områder, som ellers ikke er tilgængelige for at sikre at alle områder bliver inspiceret – og det giver billeder og videoer i høj kvalitet, som man kan nærstudere efterfølgende.

Droner kan bruges til at inspirere både tagflader, tagrender, facader og byggegrunde, men de bruges også til at udarbejde tilsynsrapporter og mangelgennemgange af nybyggeri og renoveringer. Derudover er det også populært at benytte droner til at tage før-og-efter billeder af byggerier og større renoveringer.

Droneopmålinger

Mange projekter blev tidligere forsinket af, at det var svært at måle op – specielt hvis arealerne var meget store eller uvejsomme som f.eks. ved højhuse. Droner giver dog mulighed for både hurtig og effektiv måling over store områder og også vanskeligt tilgængelige områder. Droner bruges bl.a. til at skabe overblik over det byggede miljø, men de er også velegnede til klimatilpasningsprojekter.

Har du brug for hjælp til droneinspektion eller brug for droneoptagelser af byggepladser eller lignende, kan du få hjælp hos EasyDrone.