Det er nu, julegaven skal planlægges

0
1343

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Dagene går deres sikre gang, og julen nærmer sig med hastige skridt. Selvom gågaderne endnu ikke bugner med julepynt og knaldtilbud, nærmer vi os med sikre skridt ”den tid på året”.

For mange i de danske virksomheder betyder det, at der starter en tung administrativ opgave, hvor der skal findes og bestilles julegaver til hele virksomheden.

De ansatte er forventningsfulde

Spørgsmålet er, om man overhovedet skal bekymre sig om at give en julegave, når man er virksomhedsdrivende? Kan man ikke bare lade være?

I princippet har de ansatte ikke krav på en julegave. Det er næppe noget, der er en del af den kontrakt, de arbejder under. Ikke desto mindre er de fleste ansatte vant til at få en firmajulegave – hvis ikke fra dig, så fra en tidligere arbejdsplads.

De fleste moderne virksomheder forkæler i dag deres ansatte med gaver ved jul – og der kan faktisk være gode fordele ved det!

Signalværdi, der skaber glæde

Når du giver dine medarbejdere en julegave, kan du smile lidt med dem. Som virksomhedsejer er det nemlig med til at styrke forholdet mellem arbejdsplads og ansat. Helt lavpraktisk er der jo tale om en belønning, og det kan du udnytte til din fordel. Kald f.eks. de ansatte sammen og uddel så årets firmajulegave, mens du fortæller, det er en påskønnelse, fordi de ansatte arbejder hårdt og hår opnået gode resultater. Det vil vise, du anerkender dine medarbejdere og husker dem for deres præstationer. Den slags knytter bånd – og så kan det være med til at sikre firmaet omtale som et godt sted at arbejde.

Slip for administrativt besvær – brug en gaveshop

Tænker du, at det er lige før, du skal springe opgaven over, da det er for besværligt at finde noget, alle vil sætte pris på?

Så anvend en gaveshop som denne, hvor du blot bestiller adgang én gang og vælger et beløb. Det der så sker er, at dine ansatte får et login, hvormed de kan tilgå en slags forudbetalt webshop og vælge en gave tilsvarende det beløb, du har budgetteret med.

Det er smart og giver den ansatte mulighed for at vælge den helt rette julegave.