Elevationsseng kan skabe bedre søvn

0
2599

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Tidligere blev justerbare senge næsten udelukkende fundet på steder som hospitaler. Men nu vælger flere og flere mennesker at bruge dem derhjemme. Elevationsenge er blevet mere og mere populære med årene, og flere bliver solgt. En god elevationsseng er ikke kun brugbar hvis du skal sidde op at se tv, den har også nogen fordele for dit helbred. En god nats søvn er altafgørende for dit velbefindende, og for hvordan du kan præstere. Af den grund er din seng måske dit alle vigtigste møbel.

En justerbarseng kan lindre dine smerter

At madrassen kan justeres både ved hoved og fod giver ryggen en overflade at sove på, der understøtter rygsøjlen, det kan lindre trykket og smerterne i ryggen. En justerbarseng gør det muligt for en at sove behageligt på ryggen, da overfladen matcher kroppens kontur så tæt som muligt. Smertefulde tilstande eller sygdomme, der befinder sig i rygsøjlen, kan forbedres, med en seng der kan justeres til dine behov.

Lider du af søvnapnø eller astma kan elevationssengen måske hjælpe

Snorken opstår, når du ligger fladt, fordi nakken i denne position lægger ekstra vægt på luftrøret, hvilket får den til at lukke og lave støj også kendt som snorken. Når en elevationsseng løfter hovedet, giver tyngdekraften mulighed for at fjerne vægten fra luftrøret, hvilket reducerer snorkeproblemet.

Ligesom snorken er søvnapnø og astma vejrtrækningsproblemer, der kan reduceres ved blot at bruge at bruge en elevationsseng til at hæve hovedet. Når du sover i en mere vinklet position forbedrer du luftstrømmen, hvilket reducerer forhindringer ved vejrtrækningen fra næsevejene for at give mulighed for en sundere, uafbrudt søvn, forårsaget af søvnapnø. Oxygen, der er begrænset, når den ligger fladt, vil være i stand til at flyde mere frit og være med til at mindske sandsynligheden for et astmaanfald. Derudover lettes sinustrykket naturligt med hovedet løftet.