Et kursus i CCNA

0
1020

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Hvis du ønsker at optimere dine karriemuligheder, kan det være, at du skal tage et CCNA kursus. Et CCNA kursus kan i høj grad være medvirkende til at give dig de nødvendige kompetencer inden for netværk og IT. I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvordan kurset forløber, og hvad det kræver for at få en CISCO CCNA certificering fra globalknowlegde.com.

Hvordan forløber et CCNA kursus?

CCNA kurser forløber således, at du får præsenteret den påkrævede viden inden for netværk og IT, så du selv kan være medbestemmende over, hvad du ønsker at bruge denne viden til. Denne viden kan vinkles i flere forskellige retninger, hvorfor dette er et kursus, som appellerer bredt. Det er koncentreret kursus, som kun består af én kursusgang. Kurset er tilrettelagt af kompetente og erfarne eksperter inden for området, hvilket betyder, at du vil blive klogere på blandt andet basal IP-teori, netværksadgang, IP tilslutning og andre grundlæggende elementer inden for området.

Kræver det noget af tage et CCNA kursus?

Der er som udgangspunkt ingen formelle krav, hvis du ønsker at tage et CCNA kursus. Det er dog en fordel, hvis du har en grundlæggende forståelse inden for området. IT-teknologien er i konstant udvikling, hvorfor dette kursus kan være medvirkende til, at du følger med i denne udvikling. Selvom der ikke er nogle formelle krav til at tage CCNA kurset, er der dog nogle forudsætninger for, at du kan tage kurset:

  • Du har basale computerfærdigheder

  • Du har basale færdigheder i PC-systemer

  • Du har en basal viden om IP-adresser

  • Du har basale færdigheder med at arbejde med internettet

Så hvis du ønsker at styrke din IT-karriere i en branche, som er i rivende udvikling, skal du helt sikkert overveje at tage et CCNA kursus, så du kan blive klædt på til fremtiden, før det er for sent!