Etiketter til barnets første skoledag

0
714

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Første skoledag er en stor dag for både barn og forældre. Mange bruger dagene op til skolestart på at forberede barnet ved at klargøre skoletasken, penalhuset og madkassen. Og mange børn får også et sæt nyt tøj til den store dag. Skolestarten er derfor dyr for mange familier. Bliver den nye taske væk allerede i løbet af den første måned er det ikke særlig sjovt at skulle ud at købe en ny. Heldigvis findes der masser af muligheder for at sætte navn på dit barns ting med forskellige etiketter. Vi har samlet de etiketter, du har brug for til barnets første skoledag herunder.

Etiketter til tøj og sko

Selvom dit barn ikke længere er børnehavebarn, er der stadig stor risiko for at miste en bluse eller et par sko. Barnet har ikke i samme grad som tidligere behov for skiftetøj i skolen, men der ryger alligevel hurtigt en bluse af, når barnet har det varmt. I børnehaven hjælper pædagogerne børnene med at holde styr på deres ting, men i skolen forventes det at barnet selv kender sine ejendele. Fortsæt derfor med at sætte navn i dit barns tøj og sko.  Mange skoler har i indskolingen også krav om hjemmesko, og det er bare nemmere at finde sine egne indesko i rækken af 28 par, når der er navn i. Brug etiketter, der er beregnet til tøj og sko – og som kan vaskes i vaskemaskinen.  Navnemærket fra ikastetiket.dk tåler vask og du kan designe det i mange farver.

Husk navn på madkassen

Madkasser og drikkedunke står tit i køleskabet og selvom det måske er nemt at kende sin egen madkasse, så længe der er indhold i den, er det måske knapt så nemt, når der står 4 ens madkasser fra sistema på bordet, når man gerne vil hjem i en fart. Derfor er det oplagt at lave store etiketter med dit barns navn. Gør gerne etiketterne personlige ved at sætte noget på der interesserer dit barn, som fx en fodbold eller enhjørning.

Minilapper til penalhusets indhold

Et nyt penalhus er ofte fyldt med nye tusser, farveblyanter, blyanter, linealer og viskelæder. Ting der nemt forveksles og glemmes, når sidemanden lige skal låne en gul, fordi hans egen er væk. Med de små etiketter, som også kaldes minilapper er det nemt og billigt at sætte navn på penalhusets indhold. Etiketterne er slidstærke og sidder godt fast på dit barns ting.

Navnemærker til bøger og mapper

Når dit barn er startet i skole, kommer det løbende hjem med hæfter, bøger og mapper. Sørg for altid at have navnemærker liggende til at sætte på bøgerne. Gør det lidt sjovt at binde bøgerne ind og slut af med en flot etiket, hvor du fx skriver barnets navn og klasse. Så er det altid nemt at finde dit barn, hvis hæftet bliver forlagt i fritteren eller hos en veninde.