Få den rette atmosfære på arbejdspladsen gennem indretning

0
1325

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Alle ved, at hvis man er i godt humør, arbejder man mere produktivt, og resultatet af arbejdet er ofte meget bedre. Mange vælger derfor at arbejde indenfor nogle af deres interesser og kompetenceområder, da det er noget, de brænder for og nyder at arbejde med. Men udover at dine medarbejdere elsker selve jobbet, kan flere forudsætninger have en indflydelse på, hvordan effektiviteten er i din virksomhed.

God stemning er lig med produktivitet

Noget, meget få ved, er, at vores humør påvirkes af indretningen. En del mennesker føler sig bedre tilpas, hvis der f.eks. er masser af dagslys og højt til loftet. Andre kriterier, der er med til at påvirke os, er farver. Forskning viser, at hvide og grå vægge ofte betragtes som værende kedelige, mens vægge med farver er med til at skabe en god stemning blandt de ansatte. Og hvis arbejdspladsen er indrettet på en æstetisk måde, bliver der rart at være. Det vil sige, at en god indretning giver glade medarbejdere. En ide til indretning kunne være et lille lounge-område med nogle lænestole og borde, som er perfekte til pauserne. Få evt. inspiration på denne webshop, som sælger indretningsartikler.

Styrk dine medarbejders helbred

For at få den rette arbejdsånd kræver det ikke kun, at de ansatte føler sig godt tilpas psykisk. Det er også vigtigt, at de rent fysisk har det godt. Derfor kan det være en god ide med hæve-sænkeborde og yogabolde som alternativ til de traditionelle kontorborde og -stole. Mange danskere har stillesiddende jobs og af den grund oplever de fleste smerter. Hæve-sænkebordet er derfor en god investering, da den hjælper på nakke- og skuldresmerter samt skaber flere effektive dage på kontoret. Yogabolden er med til at bringe bevægelse ind i den stillesiddende dag. Samtidig hjælper den de eventuelle urolige medarbejdere og styrker ryggen.