Få dig en pæn virksomhed

0
1201

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Rigtig mange virksomheder kan gemme sig bag sin hjemmeside, og aldrig være i fysisk kontakt med deres kunder, men der er også rigtig mange, hvor kunde besøg er en nødvendighed. Så er det rigtig fint hvis du har en pæn hjemmeside, men hvad så når kunderne kommer på besøg og ser hvordan din virksomhed ser ud i ”levende live”? Det vigtigste er altid at kunde går fra din virksomhed med et godt indtryk, hvilket er rigtig svært hvis din virksomhed er rodet og uinspirerede.

Hold orden

Første skridt til at have en pæn virksomhed, er naturligvis at du kan finde ud af at holde orden – og have et ryddeligt kontormiljø. Ligger der ting alle steder og flyder, eller er der snavset, så viser det ikke dig fra et særlig godt synspunkt. Så få lige gang i kosten, og fjern alle de ting som ikke skal lige hist og her.

Hvis tydeligt at det er dig der bor her

Som tidligere skrevet, så er første gang indtrykket vigtig, og det første som kunderne kommer til at se, er naturligvis din indgang til virksomheden. Det er ikke et særlig godt signal at sende, hvis kunderne render rundt omkring bygningen og ikke kan finde den indgang som du sidder i. Marker derfor dit territorium og sæt et skilt op, som tydeligt viser at der er her du holder til. Det kunne f.eks. være din virksomheds logo.

Indret virksomheden pænt

Hvis du virkelig skal sparke benene væk under kunderne, når de besøger din virksomhed, så skal du vælge at gå op i din indretning af kontormiljøet. Møbler siger meget om en virksomhed, og du vil naturligvis gerne sende det bedste indtryk. Gå derfor på udkig efter flotte designermøbler, som kan give noget liv til dine rum – f.eks. et designer sofabord, med dertil sofa. Dine kunder vil ikke kun være imponeret af dine designermøbler, du vil også selv være stolt over at komme på arbejde, da indretningen af kontoret bare er i top klasse.