Få flere kunder med rabatkoder

0
350

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

I takt med at online handlen er steget så voldsomt, som det er tilfældet inden for de sidste 10 år, er konkurrencen også intensiveret. Hvis man er en webshops kan man være næsten helt sikker på, at man har tæt på utallige konkurrenter på sit område. Derfor kan det også være en god ide at tænke i lidt andre baner, og en af de måder kan være, at få andre til at reklamere for ens butik.

Der findes flere muligheder for at gøre dette. Der findes eksempelvis affiliate marketing, hvor man kan andre hjemmesider til at linke til ens produkter. På den måde er det andre hjemmesider, der siger, at man skal købe ens produkter. Dette sker mod at man aflevere en  lille del af omsætningen til den pågældende hjemmeside. Det kan være alt mellem 5 og 20%, det afhænger typisk af hvilken vare eller ydelse, det er man sælger.

Alle vil have rabatkoder

En af de ting der er med internethandel, er at loyaliteten typisk er ret lille. De fleste vil blot have de givne varer så billigt så muligt. En af de ting som der er mange, der benytter sig af i jagten på de billigste varer, er rabatkoder. Hvis man kan spare 10 eller 20%, hvorfor så ikke gøre det.

En af de ting, der bliver søgt meget på på Google, er webshops navne + rabatkode altså eksempelvis wupti rabatkode hvis man lige står og skal have et køleskab, en computer eller noget helt tredje.

Man styrer selv sin rabat

Som webshopejer er det derfor en rigtig god ide at have rabatkoder til sin butik, så kunderne kan få det de efterspørger. Det der er det gode ved at lave rabatkoder, er at man som ejeren naturligvis selv kan bestemme hvad rabatkoden skal lyde på. Det kan være at man gerne vil give 10%, mod at kunderne tilmelder sig et nyhedsbrev. Dette er altid en god ide, da nyhedsbreve fungerer rigtig godt.

Så find en rabat der giver mening, og få andre til at arbejde for dig.