Få styr på dit IT-system

0
540

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Hvis du har flere forskellige IT-systemer, kan det både være dyrt, besværligt og ineffektivt. Det kan være, at du skal betale til flere forskellige virksomheder i stedet for én. Derudover kan det også være, at systemerne ikke snakker sammen. Det er faktisk tilfældet i langt de fleste tilfælde, hvor der er flere IT-systemer i større eller mindre grad.

Smart IT-system

Du skal have et IT-system, hvor det hele snakker sammen. Hvis du får det, så slipper dine medarbejdere med at taste ens oplysninger ind i forskellige systemer. På den måde sparer I tid, som kan blive brugt bedre i stedet for. Elbek-Vejrup er en af de virksomheder, som tilbyder et ERP-system, som integrerer alle dine systemer. Hvis man gør brug af dette, så samler man altid alle sine data et sted. Løsningen kan tilpasses din virksomhed uanset hvor stor den er. Grunden til dette er, at du nemt kan til og fravælge plads, såfremt din virksomhed vokser eller udvikler sig. Du betaler altså ikke for mere end hvad du har brug for. Du kan læse mere om IT-systemernes betydning for virksomheder i dag lige her.

Elbek-Vejrup leverer ikke blot det måske bedste ERP-system. De holder også på god kvalificeret arbejdskraft. Grunden til dette er blandt andet, at de vandt nemlig titlen som Danmarks bedste arbejdsplads i 2018. Der er flere grunde til, at de vandt prisen. Elbek Vejrup fokuserer blandt andet rigtig meget på medarbejdertrivsel i virksomheden. Derudover er der stor fokus på at være de bedste i branchen. Dette tiltrækker også dygtige medarbejdere imens medarbejderne hele tiden har mulighed for at forbedre sine kompetencer, så de konstant er i udvikling. Hvis I vil være årets arbejdsplads i 2019, så gør som Elbek-Vejrup og fokuser på medarbejdertrivsel i den ene eller anden form. Du kan læse mere om direktør Niels Elbeks vinderopskrift på at være den bedste arbejdsplads lige her.