Få styr på låsene i din virksomhed

0
1120

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Det er ikke altid, at der er helt styr på låse og nøgler i alle virksomheder. Hvem har nøgler til hvad, hvilke nøgler virker til hvilke låse og bliver alle nøgler altid afleveret, når en medarbejder stopper. Hvis der også er rod i jeres låse og nøgler i virksomheden, så kan det være på tide at få styr på det.

Udskiftning eller omkodning

Hvis jeres låse er over 15 år gamle, så trænger de med garanti til en udskiftning. Selvom de ikke er 15 år endnu, så kan de sagtens være slidte eller ødelagte og skal derfor skiftes alligevel. Hvis de er under 15 år gamle og ikke fejler noget, så kan det være nok med en omkodning.

Ved en omkodning sikrer du nemlig, at kun de rette og nuværende medarbejdere har adgang til jeres låse. Så kan I få styr på, hvilke nøgler, der bør kunne åbne hvilke låse og hvilke medarbejdere, som skal have adgang til hvad. Det er altså en god måde at få styr på det hele.

Prisen på omkodning af en lås er ved DanLåse fra 495 kr. i dagtimerne. Hvis I skal have lavet nye nøgler, så bliver prisen selvfølgelig højere alt efter hvor mange nye nøgler i skal have. DanLåse kan i øvrigt hjælpe dig med alle former for låseservice i København. De har udekørende låsesmede og tilbyder professionel låseservice og sikring til netop din virksomhed. DanLåse har stor erfaring med låse, nøgler og adgangskontrol for ejendomme i København.

DanLåse lever af tilfredse kunder og derfor er du sikker på, at de ikke kører fra din virksomhed før der er helt styr på alle dine låse. Derudover er deres låsesmede autoriserede låsesmede, så du kan være sikker på at kvaliteten er i top. Vil du læse mere om DanLåse, så kan gøre det her.