Find den rette port

0
1359

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Den rette port kan gøre en stor forskel for din virksomhed. Det er ikke blot som adgangspunkt, men også som en port med en bestemt funktionalitet, at du kan få stor glæde af den rette løsning.

Her kan du læse mere om forskellige port-typer og nogle af deres fordele:

Ledhejseporte

En ledhejseport er en smart løsning til industrihaller, da den ikke kræver ekstra plads foran til åbning. Derved kan man spare meget plads, hvilket naturligvis er essentielt i forbindelse med lager og produktion.

Portene er typisk set som stålløsninger, men mange er også begyndt at overgå til modeller, der er med vinduer eller helt i glas. Dette skyldes, at det giver nogle gode lysindfald, hvilket ofte er at foretrække, hvis man ikke ønsker dårlig belysning i hallen.

Bemærk desuden, at denne type port findes med forskellige isoleringsevner.

Rulleporten

Rulleporten er en driftssikker løsning til dig, der søger en enkel løsning, du kan stole på. Portene er naturligvis med til at beskytte omkring indgange og kan også anvendes som et ekstra gitter, der besværliggør indbrud.

Løsningen findes både med og uden motor, samt med forskellige installationsmuligheder.

Ofte ses løsningen foran et glasparti, og her er det vigtigt, at siderne også er sikkert dækket af for en optimal løsning.

Foldeporte

Foldeporten er typisk set i lufthavne, i messehaller eller bygninger med særlig arkitektur. Fordi det ofte er en designmæssig løsning, som man ikke ønsker f.eks. gitter foran m.m., udføres løsningen med særligt stærkt sikkerhedsglas.

Løsningerne i dag er naturligvis udstyret med bevægelsessensorer, styreskinner og andet, som er med til at sikre en funktionel løsning, der samtidig står stabilt.

Foldeporten findes også i en industriel udgave, der er lavet i stærkt metal, og derfor fungerer som ekstra sikkerhedsværn og adgangspunkt. Disse er naturligvis automatiserede, så en driftssikker motor åbner og lukker på kommando.

Kontakt en ekspert for nærmere info

Som du kan se, er der mange forskellige løsninger at vælge iblandt, når virksomheden eller forretningen skal have en ny port. Derfor giver det mening at henvende sig til en ekspert, så du kan få afklaret spørgsmål og få den bedste løsning til dine behov.