Går din medarbejder på barsel?

0
1873

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Hvis du har en eller flere medarbejdere, der går på barsel, så er der flere ting, du skal have styr på. Først og fremmest skal du selvfølgelig have fundet en afløser imens pågældende medarbejder er væk på barsel. Det vigtigste er, at du som chef ikke bliver irriteret over din medarbejders graviditet. Selvom du måske kan tænke, at det stiller dig i en træls situation, så bliver du nød til at være glad på din medarbejders vegne.

Giv en gave

En god ide er at give en barselsgave. Det kan også være en fødselsgave i stedet for alt efter hvad I synes. Du kan overveje om du vil stå for en indsamling blandt de andre medarbejdere eller om du blot vil købe noget selv fra virksomheden. Uanset hvad du vælger, så er det i hvert fald rigtig god stil at lykønske din medarbejder med en gave.

Næste spørgsmål er så, hvad du skal købe. Det kan være svært afhængigt af, hvor godt I kender hinanden på arbejdspladsen og afhængig af om du har forstand på baby og gaver dertil. Hvis du ikke selv har det, så kan du måske få hjælp fra dine medarbejdere. En ting er sikkert, det er at pågældende medarbejder på barsel bliver glad for tanken bag.

Er du helt bar bund kan du altid give et gavekort til en butik, som forhandler diverse babyting. Så kan man selv vælge, hvad man gerne vil have. Det kan være til en webshop som NatureBaby, som forhandler alverdens økologiske og naturlige produkter til mor og barn. Det går man aldrig helt galt i byen med. På den anden side er et gavekort heller ikke så personligt. Hvis du gerne vil give noget mere personligt, kan det eksempelvis være en økologisk baby dyne. Dette kan du købe lige her.