Giv din restaurant en opgradering

0
79

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Hvis du er restaurantejer med ambitioner om at forbedre udstyret og inventaret i biksen, bør du kigge med her. Med et lån fra Jysk Erhvervslån, har du nemlig rig mulighed og frihed til at få din restaurant præcis som du ønsker den. I forvejen kan det virke overskueligt at give sin restaurant en større renovering, da det for mange vil betyde, at de må lukke den for en kort periode, og gå glip af en stor omsætning. Her vil Jysk Erhvervslån fungere som din redningskrans.

Inventar til kunder og ansatte

Nyt inventar har kæmpestor betydning for at din restaurant kører godt rundt. Hvad enten vi vil være ved det eller ej, spiser vi også med øjnene, langt før vi får serveret maden, men nemlig allerede inden vi sætter os til rette ved et restaurantbord. Med Jysk Erhvervslån har du mulighed for at låne penge til nye borde og stole, som er visuelle og komfortable forbedringer for kunderne, men også til investering af nye køkkenborde og andet, som er en kæmpe hjælp for dine ansatte.

Vedligeholdelse af maskiner

Trænger din restaurant ikke til den helt store renovering, men blot nogle reparationer hist og her, er det med Jysk Erhvervslån også muligt at låne til reparation eller vedligeholdelse af de maskiner og apparater, som du allerede ejer. Grundlaget for at kunne lave god mad ligger selvfølgelig i et stærkt køkkenpersonale, men i den grad også i de maskiner, som personalet har til rådighed. Med Jysk Erhvervslån har du altså rig mulighed for at gøre restaurantoplevelsen behagelig for både kunder og ansatte.

Råd til løn

Det er også vigtigt at have in mente, at restaurationsbranchen er en meget usikker branche. Folks spisevaner er ikke til at forudse, hvoraf det med Jysk Erhvervslån er muligt at låne til disse uforudsigeligheder, så lønninger til dine ansatte altid vil være i hus.