Har du overvejet at bruge infoskærme?

0
247

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Hvad enten du driver din egen virksomhed, sidder som receptionist i et venteværelse, eller har en stor forretning, så kan du have god gavn af nogle flotte infoskærme fra Frontdesk. Du kan bruge en infoskærm til mange forskellige ting, og på https://frontdesksuite.com/produkt/infoskaerm/ kan du gå på opdagelse i det store udvalg af forskellige infoskærme, så du inden længe kan anvende dem i din hverdag. Du kan læse med her og få lidt inspiration til, hvad du kan bruge en infoskærm til.

Fem gode ting at bruge en infoskærm til

  1. Overblik. Hvis du har en stor forretning eller en bygning, hvor det kan være svært at navigere rundt, hvis man ikke er stedkendt, så kan du sætte infoskærme op, hvorpå dine besøgende kan orientere sig. Her kan du skrive, hvor de er henne, og hvor de skal gå hen herfra.

  2. Informationer. Hvis du har informationer, som du ønsker at give videre til mange personer på en gang, er det en fordel at bruge en infoskærm. Her kan du annoncere, hvornår frokosten er klar, hvor stor omsætningen var i sidste måned, eller hvem, som har fødselsdag på kontoret i dag.

  3. Ventelister. Hvis der er kø eller en venteliste på din arbejdsplads, så kan du løbende opdatere den på infoskærmen. Så kan de besøgende orientere sig løbende, så de ved, hvornår det er deres tur.

  4. Reklamer. Digitale infoskærme har også den fordel, at du nemt kan udskifte deres skærme, så du kan veksle mellem forskellige reklamer på dem. Det er meget smartere, end at du skal have gang i printeren og printe en masse forskellige papirudgaver af dine reklamer.

  5. Underholdning. Sidst, men ikke mindst, så kan du også vælge at bruge din infoskærme til at underholde de besøgende. Måske skal dagens joke stå på infoskærmen, eller små videoer skal afspilles, så man har noget at kigge på, når man går forbi.