Har I arbejdstøj?

0
1209

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Bruger I arbejdstøj på arbejdspladsen? Det kan både være kedeldragt, fuld uniform eller blot en t-shirt. Arbejdstøj kommer i mange forskellige former, men fælles for det hele er, at det skal vaskes. De fleste steder sørger arbejdspladsen for at få tøjet vasket. Man kan selvfølgelig også bede medarbejderne om at tage tøjet med hjem selv og vaske, men så bestemmer de selv hvordan og hvor ofte de vil vaske.

Hyrer I et eksternt firma?

En måde at klare vasketøjet, er ved at hyre et rengøringsfirma til at klare det. Det kan være nemt fordi I så ikke selv skal sørge for noget. Afhængig af hvor kontinuerligt jeres medarbejdere arbejder, så kan det dog også gå hen at blive unødvendigt. Det kan være, at der i nogle perioder slet ikke er brug for at få vasket tøj og at der i andre er meget brug for det. Derudover kan det ende med at blive meget dyrt at skulle få et eksternt firma til at vaske jeres vasketøj.

Hvordan gør I det billigere?

Det kan være, at det kan betale sig for jer ikke at få vasket tøj helt så ofte. Det kan også være, at det kan klares ved at I køber en vaskemaskine selv. Det afhænger meget af, hvor meget tøj I har, som der skal vaskes. En billig løsning er dog at købe en vaskemaskine selv. Her skal I blot have en til at starte og stoppe og måske ligge tøjet sammen, når det er tørt. Det er klart, at hvis I skal have en vaskemaskine, som skal kunne klare det beskidte arbejdstøj, så skal I have en god vaskemaskine. LG har nogle vaskemaskiner med ekstra garanti, så I er sikre på, at I køber en vaskemaskine med en god motor. Derudover er der også et nyt tiltag i disse maskiner, som gør at tøjet ikke krøller. Vil du læse mere om LG vaskemaskiner, så kan du gøre det her.