Husk kvitteringen!

0
51

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Uanset om du er selvstændig, eller du har din egen lille butik, så kender du alt til kvitteringer. Regnskabet skal holdes, så du kan finde tilbage til alle dine udgifter og indtægter. Heldigvis, så skal du ikke notere det hele manuelt i ét stort kladdehæfte længere – det hører sidste årti til. Nu er du faktisk så heldig, at du kan vælg din bon printer her. Så kan du printe dine kvitteringer elektronisk og sætte dem ind i mappen, og så har du styr på alt det, som du skal have styr på. Det sparer dig for både en masse tid og for manuelle fejl – og så behøver hverken din revisor eller dine kunder at kunne læse dine kragetæer.

Det kan være, at du driver en lille forretning. Måske sælger du dagligvarer i en lille landsby, eller så har du startet en ny og innovativ butik på Strøget. Uanset hvad, så er dine kunder glade for en kvittering. Det er dejligt, at de kan fremvise dig en bon, hvis der skulle ske at være problemer med varerne. Med en bon printer ved din side, skal du ikke tænke over at skrive den i hånden, og som en cowboy med en pistol, kan du hurtigt trække din bon printer op af lommen.

Kvitteringer alle steder

Og du kan heldigvis få en bon printer i mange versioner. Hvis du skal bruge den ved kassen, kan den let tilsluttes kasseapparatet. Men du kan også være typen, som tager ud til messer og markeder, hvor du måske ikke har adgang til et kasseapparatet. Her kan du med fordel købe en bon printer med Bluetooth eller USB. Så er du ikke bundet af hverken lange og snoede ledninger eller en stikkontakt. Du har frihed til at printe alle de kvitteringer, du vil, og kaste om dig med dem til søde kunder.