Hvilke virksomheder har fortsat gang i hjulene?

0
807
Hvilke virksomheder har fortsat gang i hjulene?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Krisen, der er over os i disse tider, betyder desværre, at der er rigtig mange danskere, der bliver indlagt på de danske sygehuse med Corona-virus. Allerede i skrivende stund er der over 70 mennesker, der er døde af selvsamme sygdom i Danmark alene. Derudover skal vi tillægge alle de mennesker, der er afgået ved døden af naturlige årsager. Udover at der sker et hav af menneskelige tab, hvor vi samtidig ikke må mødes med vores venner og familie, sker der også kæmpe tab i den danske industri. Virksomheder, som før klarede sig exceptionelt godt, må nu dreje nøglen om og sige tak for denne gang til medarbejdere og samarbejdspartnere. Det er stort set alle brancher, der er berørt af denne krise, og det er kun ganske få, som går fri.

Det kan måske lyde morbidt og en anelse kynisk, men bedemandsforretningen er ikke gået i stå verden over. Det samme gælder virksomheder, der tager sig af og tømmer diverse dødsbo rundt omkring. Her er der fortsat gang i butikken, og nogle steder i Europa er der så stor efterspørgsel på deres ydelser, at de slet ikke kan følge med. Det er naturligvis en ekstraordinær og meget trist situation, vi alle befinder os i på nuværende tidpunkt, men der er fortsat nogle virksomheder, som holder gang i hjulene.
Hvorvidt virksomheder kan tømme dødsbo i disse tider, eller om de ligeledes skal vente, indtil virussen har lagt sig, vides ikke. Det er formentlig op til den enkelte virksomhed at vurdere, om de har lyst til at udsætte sig selv eller deres ansatte for potentiel smittefare.

Rydning af dødsbo er ganske givet en af de forretningsmodeller, der aldrig rigtig mister sit eksistensgrundlag, da vi desværre ikke kan komme udenom, at der hele tiden kommer nye mennesker til denne verden, og der hele tiden forsvinder nogle. Det er en kynisk tankegang, men det er ikke desto mindre sandfærdig.