Hvilket bue sæt skal du have fat i?

0
489

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Er du er helt vildt med at skyde med bue og pil? I så fald skal du have noget ordentligt redskab at skyde med – men hvilket bue sæt er det lige, at du skal have fat i?

God til nybegynderen og den øvede

En compoundbue er en rigtig god bue at starte ud med, hvis man er nybegynder inden for at skyde med bue og pil. Med en compoundbue har man et godt greb på både bue og pil, og det er dermed en sikker vinder for alle dem, som først lige er gået i gang med at træne deres færdigheder.

Samtidig kan en compoundbue også sagtens benyttes af den lidt mere øvede og erfarne person. En compoundbue er generelt god til alle, som blot gerne vil blive bedre og inden for det at skyde med bue og pil.

Hvor køber du en compoundbue?

Hvor køber du en compoundbue henne? Det kan du såmænd gøre på nettet på  http://compoundbue.dk/. Det er dejligt nemt og praktisk, at vi i dag kan købe stort set det hele hjem fra nettet.

Når du køber din compoundbue bliver den sendt direkte til døren eller måske leveret ned i en lokal kiosk, hvorfra du kan hente den hjem til din bolig. Derefter er det er bare om at hive din nye compoundbue med, næste gang du er nede for at træne.

Når du træner din nye compoundbue for første gang, så er det en god ide lige at give dig selv lidt frem og ro til at lære din nye bue at kende. Alle buer er nemlig lidt forskellige fra hinanden, og det handler dermed om at kunne lære sin nye bue at kende. Sådan er det med alle redskaber ingen for alle former for sport.