Indbrudssæsonen nærmer sig

0
792

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Politiet har i løbet af de sidste tre måneder modtaget markant færre anmeldelser omkring indbrud end tidligere. Dette skyldes naturligvis flere forskellige ting. For det første har vi generelt været meget mere hjemme. Mange har været hjemme hele dagen og der er ikke mange, der har været væk fra deres huse i weekender og lignende. Der har med andre ord været rigtige dårlige arbejdsbetingelser for indbrudstyve. Desuden har grænserne været lukket, hvilket har kunne holde udenlandske bander væk fra de danske hjem.

Nu er Danmark efterhånden lukket en del mere op, og sommerferien står lige for døren. Selvom der måske nok er mange af os, der ikke skal ud på de rejser, som vi plejer, så er der stadig mange der skal på ferie. I stedet bliver det i Danmark, hvor især campingpladser og sommerhusudlejere står til at få en sommer fyldt med danske gæster.

Hvor sikkert er dit hjem?

Det betyder også at en af de store højsæsonen for indbrud nærmer sig, da indbrudstyve gerne slår til, når huse står tomme i lidt længere tid. Det er derfor også nu, at det er en god ide at få tjekket sit hus i forhold til sikkerheden. Få skiftet dine låse hvis de er af ældre dato, og få tjekket, at der ikke er vinduer eller havedøre, der er lige til at brække op.

Er der en bølge på vej?

Det sværeste at spå om er naturligvis fremtiden, og det er ikke fordi indbrudstyve står i kø for at fortælle om deres planer. Der er dog nogen der mener, at der kan komme en bølge af indbrud i sommerferien. Netop fordi der har været så få indbrud i de sidste mange måneder, og at der derfor er nogen, der har noget de skal indhente.

Det er også meget tænkeligt, at der ikke kommer til at ske store udsving i antallet af indbrud, men det er altid bedre at være på den sikre side. Der er ikke noget der kam ødelægge en sommerferie, som at komme hjem fra en ferie for at opleve at nogen har været inde i ens private hjem.