Iværksætteri – Sådan starter du din egen køreskole

0
3366

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Har du en drøm om at leve af at køre i bil, og vil du gerne være din egen chef – så er dette artiklen lige for dig. I denne artikel vil du få nogle gode råd til hvordan du kan starte din egen køreskole, og komme rigtig godt fra start.

Tag kørekortsuddannelsen

Alt arbejde starter naturligvis med en uddannelse inden for det område som man gerne vil arbejde inden for. Du skal derfor begynde på din kørelæreruddannelse, hvis du ikke allerede har den. Her lærer du ikke bare færdselsreglerne udenad. Du lærer også, hvordan du skal være pædagogisk korrekt over for de kommende elever, som du kommer til at undervise. Har du kørelæreruddannelsen, men har færdiggjort den for mange år siden? Så anbefales det at du tager en efteruddannelse, for at bliv opdateret på de seneste tiltag inden for branchen. Begge uddannelser kan du tage hos Stjernqvist Trafikskole.

Find lokaler

Når du har færdiggjort din uddannelse, og er klar til at starte op, så er det første du skal finde naturligvis et lokale – hvori du kan undervise dine kommende elever. I dine lokaler skal der være plads til teoriundervisningen og teoriprøver, med det rette udstyr – så som tavler, med mulighed for videovisning osv. Du bør også vurdere hvor mange elever du forventer at få, og finde et lokale efter dette.

Indkøb køreskolekøretøjer

Når lokalet og inventaret er i orden, er det nu du skal til at indkøbe de køreskolekøretøjer, som du skal bruge. Her tænkes der både bil, motorcykel, bus osv. alt efter hvad du gerne vil tilbyde dine elever. Prøv så vidt muligt at finde så nye modeller som muligt, med det nyeste udstyr, så du kan introducere dine elever for dem.

Udtænk din markedsføring i processen

Man skal passe på med ikke at gå i gang med sin markedsføring for tidligt i processen, mht. forsinkelser osv. Men det skal ikke forhindre dig i at udtænke hvordan den skal være. Lav derfor markedsføringen klar i opløbet, så du kan trykke go når du er klar.