Konferencelokaler

0
792

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Skal I holde konference i din virksomhed? Hvis I sælger produkter til andre virksomheder, så kan det være at I gerne vil samle jeres kunder på ét sted for at fremvise jeres produkter. Det kan også være, at I vil afholde kursus i, hvordan man bruger produkterne og hvordan man sælger dem, så de har nemmere ved dette. Der kan være mange grunde til gerne at ville holde en form for konference, hvor I kan samle flere et sted. Det kan også være internt i jeres virksomhed. Hvis I er en stor virksomhed med mange medarbejdere og har et stort eller avanceret budskab, som I skal have ud til alle, så kan det være nødvendigt med en form for konference.

Hvor skal I holde det?

Der er mange muligheder for, hvor I kan afholde jeres konference. De fleste virksomheder ligger ikke selv inde med lokaler, som er store nok til at rumme så mange mennesker. Dernæst kræver det ofte en masse stole og måske noget IT-udstyr, som man heller ikke lige har.

Hotel Kirstine kan være det rette sted for jer. Her har I nemlig mulighed for at holde jeres konference i historiske omgivelser, som både er inspirerende og hyggelige. Derudover er der her de helt rette faciliteter. Der er både kursuslokaler og større konferencelokaler. Hotel Kirstine har stor erfaring i at planlægge og afvikle konferencer. Derfor kan I trygt vælge dem til at huse jeres konference. Der er selvfølgelig wi-fi i både konferencelokaler samt på alle værelser. Dernæst er der både lærred, whiteboard, projektor, flipover, kuglepenne og blokke til rådighed for alle kursister. Kommer I alle sammen i bil, så er dette heller ej et problem. Der er private parkeringspladser foran og bagved hotellet, så alle har mulighed for at finde en plads. Vil du læse mere om muligheden for at afholde konference på Hotel Kirstine, så kan du læse det her.