Konflikter i din virksomhed

0
1576

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Det sker i de fleste virksomheder. Der opstår konflikter enten af den ene eller anden art. Det kan være mellem dig som chef og en eller flere medarbejdere, men det kan også være mellem medarbejderne alene. I disse situationer er det vigtigt at få snakket tingene igennem. Både så I får løst konflikten og så der ikke opstår sure miner og dårlig stemning.

Godt sammenhold

Som chef gælder det om at skabe et godt sammenhold blandt ens team. Jo bedre ens medarbejdere arbejder sammen, jo mere effektive er de også. Derudover har de også større lyst til at komme på arbejde, hvis der er god stemning end hvis der ikke er. Du sparer altså unægtelig nogle sygedage ved at skabe et godt sammenhold blandt dine medarbejdere. Det får også ens virksomhed til at føltes mere succesfyldt, hvis man har glade medarbejdere. Derudover trækker det nye kvalificerede medarbejdere til, hvis det er attraktivt at arbejde hos jer. Og en del af en attraktiv arbejdsplads er godt sammenhold.

Der er altså mange grunde til at sørge for at dine medarbejdere har det godt på arbejdspladsen. Det er som en dråbe, der spreder sig i vandet. Både hvis du har glade medarbejdere, så bliver der spredt positiv omtale og omvendt. Hvis der er negative medarbejdere, så bliver der skabt dårlig omtale meget hurtigt. Typisk går den dårlige omtale hurtigere end den positive, så det kan til tider være svært at rette op på, hvis det først står rigtig skidt til.

Hvad kan du gøre?

Det som du kan gøre, er at forebygge. Du kan være medvirkende til et godt sammenhold på flere forskellige måder. En af måder er ved at investere i teambuilding for dine medarbejder. Her lærer de også at arbejde bedre sammen imens sammenholdet styrkes. Du kan læse mere om teambuilding i København her.