Med disse remedier kan du tage hånd om dit køretøj

0
403

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Kører du hver dag frem og tilbage fra arbejde i din bil eller på din motorcykel, vil du garanteret gøre en del for at forlænge levetiden af køretøjet og forbedre ydeevnen. Det er der flere måder at gøre på, men nogle er smartere end andre.

Udstødningsisolering

Udstødningen er ikke det, der pryder allermest på et køretøj, men den skal være der. Udover at den ikke pynter, er den også meget varm. Det kan i mildere eller højere grad beskadige dit køretøj i undervognen. Dette kan afhjælpes med power wrap. Power wrap kan desuden sørge for flere hestekræfter til køretøjet, og hvem kan ikke lide tanken om lidt ekstra kræfter? Power wrap kaldes også udstødningsisolering, hvilket det er. Som sagt isolerer det nemlig køretøjet for de høje temperaturer, der omgiver udstødningen, når køretøjet har fart på. Det sørger altså for at holde udstødningen ved de rette temperaturer. Det er simpelt at komme power wrappen på udstødningen. Først skal man vådgøre wrappen, hvorefter man vikler den rundt om udstødningen med overlapninger, og til sidst binder man noget rundt om såsom ståltråd, som vil holde det på plads.

Tag bilen med på sightseeing

Man kan nemt tage fejl og tro, at en bil eller andet køretøj holder i længst tid ved ikke at køre meget i den, men det er ikke sandheden. Faktisk har en bil bedst af at blive kørt i regelmæssigt, for ellers står maskineriet stille i for lang tid ad gangen. Stå derfor ikke af vejen for at køre en tur for nydelsens skyld i ny og næ. Det er en rar måde at flygte lidt fra hjemmelivet på og samtidig holde sig kørende til en anden gang, hvor køreturen er nødvendig, og bilen helst ikke skal have problemer med at starte el.lign. Tilfældige køreture er i manges øjne undervurderede.