Øg sikkerheden på din arbejdsplads

0
303

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Som leder i en virksomhed, er det vigtigt, at du sørger for, at dine medarbejdere kan tage trygge på arbejde. At sikkerheden på arbejdspladsen er i top. Det er dit ansvar, at sikkerheden er så god som muligt. Men hvordan vurderer du lige, om sikkerheden er i top, og hvordan kan du øge den, hvis ikke den er?

Brandsikkerhed

Først og fremmest er det altid vigtigt, at brandsikkerheden er i orden. Der skal selvfølgelig være brandslukkere og branddøre i jeres bygninger. Desuden er det en rigtig god idé, hvis du vil sørge for, at alle dine medarbejdere er trygge, at du samler dem én gang årligt for at opsummere jeres rutiner ved brand. Hvis alle er klar over, hvad de skal gøre i sådan en situation, vil de også komme til at føle sig mere trygge.

Videoovervågning

Hvis du gerne vil mindske risikoen for indbrud, eller gøre det nemmere at finde indbrudstyven, hvis uheldet skulle være ude, så sørg for at have videoovervågning overalt. Det vil skabe en generelt øget sikkerhed på din arbejdsplads. Find videoovervågning til erhverv her. Dertil er det også rigtig klogt med et alarmsystem, der vil gøre det langt sværere for indbrudstyve at komme ind.

It-sikkerhed

De seneste år er det blevet mere og mere udbredt med IT-kriminalitet. Hvis din virksomhed bliver ramt af IT-kriminalitet, kan det komme til at koste dig dyrt. Derfor er det en god idé at sikre dig bedre muligt mod sådanne angreb. Sørg for altid at have opdateret alt jeres software, da gammel software kan være lettere at trænge igennem for hackere. Desuden skal du altid bruge anti-virus og have rigtig stærke adgangskoder. Dertil er det også vigtigt løbende at tage backups af alt vigtig data, så I ikke pludselig står og har mistet alt på grund af et angreb.