Pålidelig materialeudlejning til stilladsvirksomheden

0
799

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Det kan være svært at komme på idéer, når det kommer til ressourcemangel i stilladsvirksomheden. Især under Corona krisen, har dit firma uden tvivl stået stille, hvilket kan det gøre det svært at starte op igen, efter en utroligt lang periode med materialemangel.

Er du altså kæmpende stilladsfirmaejer, eller ønsker du at starte fra bunden med dit nye firma, så er du kommet til det rette sted. Herunder kan du finde tip til, hvordan du bedst muligt kan skaffe ressourcer og materialer til virksomheden.

Fantastisk holdbarhed resulterer i trygge og loyale kunder

Når det kommer til især disse former for virksomheder, er materialerne den mest essentielle faktor. Det er disse, der definerer både holdbarheden og effektiviteten af dit arbejde, og disse to værdier og nogle, som giver loyale og tillidsfulde kunder. Tilliden er på samme måde væsentligt for kunden, da det er rart at vide, at sikkerheden er i orden, hvis du nu f.eks. bygger stillads op ad kundens eget hjem. Så er det rart at kunne være sikker på, at intet blæser ind i, og ødelægger en mur, eller lignende.

Denne form for sikkerhed og loyalitet fra dine kunder, kan faktisk nemt opnå ved at leje dine materialer hos brunsgaard.as. Hos Brunsgaard sættes der ikke minus foran kvalitet. De udlejer kun topkvalitets materiel, der vil gøre dit arbejde mere holdbart, effektivt og ikke mindst sikkert.

Et bæredygtigt initiativ – DGNB certificerede produkter

Hos Brunsgaard går de højt op i bæredygtighed. Dette vil sige at alt materiel certificeret efter DGNB’s kriterier. De er altså både FSC- og PEFC certificerede, og følger derfor nogle kriterier, der betyder at de skal komme fra bæredygtigt drevne producenter eller skove. Derudover er det et firma, som udlejer og derefter igen modtager brugte materialer.

Ved at vælge Brunsgaard sikrer du ikke kun dine kunders loyalitet og liv, men betaler også for bæredygtig holdbarhed, kvalitet og effektivitet.