Pas på dine entreprenørmaskiner, trailere og værktøjet!

0
1599

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Professionelle makiner og værktøj i byggebranchen er ikke billigt. Der er faktisk tale om meget værdifuldt udstyr, som kan koste mange tusinde kroner – flere hundrede, hvis der er tale om entreprenørmaskinerne.

Desværre er der mange tyve, som er klar over dette. Og det betyder, at de går efter værktøjet og maskinerne med henblik på videresalg.

Politiet kan ikke altid gøre så meget ved situationen, når maskerede mænd har hugget udstyr for mange hundrede tusinde. Derfor er deres bedste råd ofte at investere i udstyr, som gør det svært for tyvene at komme til.

Der er her tale om videoovervågning samt alarmsystemer og brug af effektiv afspærring. Godt materiale fra overvågningen kan nemlig være guld værd, hvis der skal opklares sager, særligt hvis der er tale om forbrydere, som politiet kan genkende, hvilket kan føre til hurtig opklaring.

Gode råd fra de professionelle

Hos Kiesel i Kolding, der sælger netop entreprenørmaskiner, vil man gerne give et par gode råd med, som kan hjælpe andre med at beskytte deres ejendele bedre.

Rådene lyder blandt andet, at være opmærksom på, at tændingslåsen i maskinerne sjældent er nok til at forhindre tyvene i at få maskinen med fra dens placering.

Men et effektivt tip kan være at sætte et sporingssystem i maskinerne. En GPS-tracker af den moderne slags er ikke særlig stor i størrelsen, og det betyder, at man let kan gemme den i maskinen. Placér den et sted, hvor tyvene ikke lige kan opdage den, så har du mulighed for at finde maskinen igen.

Derudover er det værd at investere i gode trailer-låse. Tyvene er smarte nok til at ikke tage egen trailer med, men stjæle virksomhedernes, som de så naturligvis bruger til at fragte entreprenørmaskinerne og andet udstyr bort på. Dette fordi at trailerne selv kan sælges og samtidig er praktiske i forbindelse med at stjæle de øvrige ting.

Husk derfor at beskytte dem, brug GPS-enheder i maskinerne og beskyt din ejendom med videoovervågning, gitter og hegn samt alarmsystemer.