Planen for den fede teambuildingdag

0
206

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Skal den helt perfekte teambuilingdag planlægges, således alt kan gå som smurt? Så frygt ej, for her kan du blive inspireret til, hvordan den fedeste teambuildingdag kan skrues sammen fra ende til anden. Læs med!

Morgen til frokostpause

Start morgenen ud med at mødes på et aftalt sted. Det kan for lethedens skyld være arbejdspladsen eller en parkeringsplads i nærheden. Herfra kan alle kolleger blive samlet op af en minibus, der skal føre jer hen til den valgte teambuildingdestination! Mangler I stadig at bestille en minibus? Så prøv Sengeløse Minibusser.

I bussen kan der blive servereret morgenmad eller snacks, så stemningen af hygge og velbehag lige så stille kan sprede sig blandt medarbejderne i bussen.

Sørg for at have undersøgt og aftalt et sted for jeres teambuilding. Find Teambuilding i hele landet, men overvej et sted, der ikke kræver adskillige timer i bus at nå frem til!

Til jeres teambuildingdag kan du godt forberede medarbejderne på, hvad der kommer til at ske uden at afsløre alt for meget! Manglende forberedelse er nemlig ofte en del af øvelsen.

Til frokostpausen bør I sørge for en let frokost, så kroppen er oplagt til flere øvelser efterfølgende. Vent hellere til eftermiddag med den store kanelstang!

Eftermiddag til aften

Efter pausen vil I genoptage teambuildingaktiviteterne, og dernæst bør I holde en fælles evaluering og feedback om dagen og de teambuildingaktiviteter, der blev udført.

Vend snuden hjemad og server eftermiddagskage og kaffe i minibussen. Husk, at medarbejderne nok er trætte, så lad dem tage hjem, når I når arbejdspladsen igen.

Det er vigtigt at huske at tilpasse programmet til de specifikke behov og ønsker fra arbejdspladsen og de ansatte. Det er også vigtigt at have passende beklædning og udstyr til de forskellige aktiviteter og sørge for god kommunikation og instruktioner fra instruktørerne.

Husk, at denne dag skal dedikeres til at styrke god trivsel på arbejdspladsen!