Sådan bekæmper du algerne på din terrasse

0
294

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Alle husejere kender det. Når der begynder at komme grønne belægninger på fliserne, så er det på tide at få bekæmpet algerne. Henover vinterperioden, hvor der kan være en del fugtigt vejr, kan du risikere at der komme godt med alger på din terrasse. Når temperaturen stiger og foråret nærmer sig, så kan du begynde at overveje hvordan du skal bekæmpe dem. Køb algerens i det lokale byggemarked, så du kan komme i gang med at bekæmpe algerne på dine fliser.

Sådan fjerner du alger på dine fliser selv

Lige så snart du har fået fat i dit algerens produkt skal du spraye det på området, hvor der er alger. Du skal lade midlet sidde i 30-60 minutter og derefter bruge en stålkost til at skrubbe på belægningen. Algerens sørger for at opløse algerne, så det er nemt at skrubbe af fliserne. Til sidst skal du spule en masse vand på fliserne således, at algerne kan komme væk. Herefter kan du se det færdige resultat og vurdere, om fliserne trænger til en omgang mere.

Du kan få professionel hjælp

Glad Rens er et godt firma, som mange anbefaler, hvis du skal have hjælp til at få fjernet alger på din terrasse. I nogle tilfælde kan algerne sidde så godt fast, at det ikke er tilstrækkeligt at bruge et algerens produkt. Firmaet har fået gode anbefalinger fra tidligere kunder, der siger, at personalet er kompetente og hurtige til at rykke ud. De har det helt rette udstyr til at bekæmpe algerne, så dine fliser kommer til at se splinternye ud på ingen tid. Ring og hør hvad Glad Rens skal have for at ordne dine fliser, så du ikke skal se på de grønne belægninger mere end højest nødvendigt.