Sådan får du samlet hele din virksomhed

0
407
event

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Der kan opstå mange situationer, hvor du skal have samlet hele virksomheden, for at give nogle nødvendige informationer, enten med henblik på ændringer, nyheder osv. Vi ved alle, at det er super vigtigt når man har noget vigtigt at fortælle, at det kommer ud til alle på samme tid, så alle høre den samme historie, og ikke skal genfortælle den igennem 3-4 omgange. Erfaringer viser nemlig at beskeder fra mund-mund, altid vil blive lavet om til informationer, som kun er delvist korrekte, og der kan derfor opstå fatale misforståelser fremadrettet.

Sværest for større virksomheder

Det er naturligvis ikke så omfattende i små virksomheder, men for de store virksomheder, med +50 ansatte, kan det godt være noget af en opgave at skulle give informationer til alle. Det ville derfor være en god idé for en stor virksomhed at planlægge et event, hvor der bliver skabt en hyggelig atmosfære, der bliver serveret lidt forfriskninger, og der bliver arrangeret noget underholdning. Så kan du give dine informationer til alle medarbejdere, samtidig med at de har et positivt sind med sig.

Få alle informationer ud, på én gang

Som tidligere skrevet, så gør du det muligt at alle dine medarbejdere kan høre ændringerne eller nyheder på samme tid, da du nemt kan få samlet dem foran dig, og få lov til at tale ud til dem. Du har sørget for at alles øje stiger direkte på dig, og lytter øre til det som du har at fortælle, da de er blevet interesseret på baggrund af den atmosfære som du har skabt.

Det er naturligvis ikke særlig mange der kan sætte tid af til at arrangere et event, med så omfattede et program. Det er derfor værd at kontakte et professionelt event bureau, som kan være arrangørende af dit event. Du er på den måde sikker på at alt vil spille til virksomhedens arrangement, og dine medarbejdere vil få en god oplevelse.