Sådan udvider du din virksomhed til udlandet

0
1395

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Du har en velfungerende virksomhed, du har allerede ansatte, der arbejder for dig på fuldtid. Hvad er det så, der stopper dig for at udvide din virksomhed? Det kan være fristende at udvide ens virksomhed, når det hele går efter planen, men med en udvidelse af din virksomhed løber du også en risiko. Derfor bør du overveje grundigt, om du er villig til at løbe denne risiko, inden du udvider din virksomhed.

Inden udvidelsen

Inden du udvider din virksomhed, skal du overveje, hvor stor en risiko du er villig til at løbe. Jo højere risikoen er, jo højere gevinst vil der også være at hente. Et godt råd er dog, at du lader være med at risikere mere end, hvad din virksomhed kan klare at tabe. Du skulle nødig miste hele din virksomhed på grund af lysten til at udvide.

Du bør også lave en plan for din udvidelse, inden du går i gang. Når du har en plan for din udvidelse, kan du altid referer til denne, så du kan tjekke, om du er på rette vej. Opstil gerne KPI’er (Key Performance Indicator) til at måle, hvordan din virksomhed klarer sig.

Oversættelse af tekster

Når du gerne vil udvide din virksomhed til udlandet, skal du sørge for, at dine tekster er oversat til det pågældende sprog. Dette kan være tekster til din hjemmeside, produktdatablade eller samarbejdspartnere. Når dine tekster er oversat til det ønskede sprog, vil du have en langt bedre kommunikation med dine kunder og samarbejdspartnere, da dit budskab vil være klart og tydeligt. Du kan få hjælp til oversættelse af tekster fra dansk-engelsk eller engelsk-dansk via et engelsk oversættelsesbureau.

Når du har en hjemmeside, der passer til det land, du gerne vil udvide til, er du godt vej. En effektiv hjemmeside kan nemlig være med til at synliggøre din virksomhed i et andet land.