Sådan får du styr på kontoret

0
325

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Der er mange, der er så heldige, at de har kontor i eget hjem. Ofte er det dem, der kan arbejde hjemmefra og dermed ikke er tvunget til at møde ind på deres arbejdsplads hver dag. Men det kan også være dem, der har en hobby, der kræver arbejdsplads eller blot ønsker at have et sted, hvor man kan fordybe sig i en bog, hvor børnene kan være kreative eller andet.

Et kontor er derfor et rum, der har rigtig mange forskellige formål og kan bruges til flere forskellige ting – og det kan betyde rod.

Ryd op og undgå et uoverskueligt rum med rod

Når der er så mange aktiviteter i gang i rummet, er der også meget i brug. Det kan til sidst hobe sig op, og pludselig kan det være helt overskueligt at finde den ro i rummet, som egentlig var hensigten. Derfor er det vigtigt, at du holder styr på dit kontor og alt, hvad det indeholder. Det bør være godt organiseret, så du altid og hurtigt kan finde det, du behøver, og det bør være let at rydde op.

Alle ting skal således have en plads, og derfor er der nogle få ting, du bør investere i til dit kontor.

Organiser og opdel ting i mapper og kasser

Her er der først og fremmest tale om mapper til alle dine paprier. Disse kan du organisere efter emner, du kan putte dem i lommer, hvis der hører sig kvitteringer til, og du kan klipse dem sammen, hvis de ikke må komme fra hinden. Derfor bør du have mapper, plastiklommer og hæftemaskiner. Læs mere om hæftere her.

Når der er styr på alle de vigtige papirer, kan du investere i kasser, hylder og bokse, som lader dig rydde op i alt fra blyanter, tegninger og regninger til andet kontor- og kreativt grej.