Sådan holder du orden i værkstedet

0
1310

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Når arbejdet kører som smurt, alt går godt, musikken spiller, mens du skråler med på de velkendte sange, og bum! Endnu en arbejdsdag er færdig. Du står op næste morgen, klar til at starte på en ny dag. Du kommer i tøjet, får spist morgenmad og gjort de sidste ting, inden du kommer ud ad døren og hen på arbejdet. Men da du åbner døren, får du øje på alt rodet, som du glemte at få ryddet op på i går, inden du tog hjem. Du kæmper med det hele, men du kan ikke rigtig få styr på det.

Opbevaringsmangel, men masser af plads?

Problemet er ikke så stort endda. Det er fordi, der mangler opbevaringsplads. Hylder er der nok af, men du mangler noget, der kan stå på jorden. En reol eller et bord med skuffer. Det er faktisk så genialt, at du kan finde lige præcis dét! Det kaldes en værkstedsvogn, hvori du kan opbevare dit værktøj. Det er lidt ligesom et lille bord, hvori der er skuffer. På skufferne kan du evt. sætte labels, så du har styr på, hvad der er i de forskellige. En værkstedsvogn behøver heller ikke at fylde forfærdeligt meget, så det er nemt at have i værkstedet.

Ting du bør gøre dig tanker om

Inden du tager ud for at købe en værkstedsvogn, er der nogle tanker, du bør gøre dig omkring, hvad du egentlig gerne vil have. Det er selvfølgelig lidt anderledes, hvis du allerede har en værkstedsvogn, end hvis det er din første, du skal have. Det kan være om dens bæreevne, om det bare er almindeligt værktøj, du skal opbevare deri. Selvom den som sagt ikke fylder forfærdeligt meget, så bør du stadig gøre dig tanker om størrelsen. Skal den have hjul, så den er flytbar? Det er blot nogle af tingene, du bør gøre dig tanker om.