Sådan kan du forkæle dine ansatte

0
409

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Når du er leder af en virksomhed, har du et stort ansvar for, at alt kører rundt, som det skal. Dog kan du ikke klare alt arbejdet selv. Du er nødt til at have et hold ad dygtige ansatte. Du er afhængig af, at dine ansatte er motiverede og effektive, når de møder på arbejde. Du kan være med til at påvirke dine ansattes grad af motivation ved at sørge for at give dem igen og vise dem, at deres arbejde nytter noget.

Giv dine ansatte en frokostordning

Det er de færreste, der har helt vild optur over madpakker. Hvis du vil give din ansatte igen, kan du f.eks. give dem en frokostordning. Der er ikke noget som en rigtig god frokost halvvejs på en arbejdsdag. En frokostordning vil sige, at du sætter nogle til at lave mad til dine ansatte hver dag, så de kan få en lækker frokost.

Når du giver dine ansatte sådan noget som en frokostordning, viser du dem, at du er villig til at investere i dem og forkæle dem, så de føler sig godt tilpas på arbejdspladsen.

Hvis du vil indføre en frokostordning, kan det være, at virksomhedens kantine eller køkken er nødt til at få en lille opgradering med noget nyt udstyr. Hos Fagor kan du få ovne, køl og frys, opvask m.m.

Arrangér en firmafest for dine ansatte

I har måske allerede en årlig firmajulefrokost på arbejdspladsen, men hvorfor begrænse firmafesterne til én gang om året. Det er til firmafester, at dine ansatte har mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende, uden det skal have noget at gøre med arbejde. Det er der, hvor alle kan have det sjovt sammen. Når dine ansatte lærer hinanden bedre at kende, vil det også smitte af på stemningen til daglig på arbejdspladsen.