Sådan kan en svingkran aflaste dine medarbejdere

0
1010

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Som virksomhedsejer er man naturligvis interesseret i, at de ansatte skal have gode forhold. Ligegyldigt om det gælder lækre tilbud i kantinen eller træningsfaciliteter på arbejdet, så bidrager glade medarbejdere til det gode arbejdsmiljø, som enhver chef må ønske. Men en ting, der ikke giver smil på læberne, er for mange tunge løfteopgaver. Hvis man ikke er opmærksom, kan løftene både være udmattende for medarbejderne men også direkte sundhedsskadelige, f.eks. i form af dårlig ryg. Her kommer svingkranerne ind i billedet, da de kan give de ansatte en velkommen aflastning fra nogle af de allerhårdeste løft. Svingkraner kan for eksempel købes hos virksomheden Alvac A/S.

Svingkraner kan redde dig fra et bureaukratisk helvede

Heldigvis har vi i Danmark masser af regler om manuel håndtering, der sørger for, at ingen arbejder håndterer mere vægt, end det er sundt. Det er dog ikke altid let at orientere sig i arbejdsmiljøloven, og her kan svingkranerne være en redning fra det, som i nogle tilfælde er et rent bureaukratisk helvede. I stedet for at bruge timer på at finde rundt i reglerne, kan man installere en svingkran, der kan fritage medarbejderne for de svære løft. Der findes masser af forskellige løsninger, både gulv- og loftmonterede svingkraner, så du kan sikkert finde noget, der passer til din virksomhed.

Implementering af svingkran

Det behøver ikke være svært at implementere en svingkran i din virksomhed. Udbyderne står til rådighed med masser af vejledning, og mange gange kan man kundetilpasse svingkranen, så den er perfekt til netop de opgaver, din virksomhed skal udføre. Medarbejderne skal selvfølgelig instrueres i at håndtere løfteudstyret korrekt, men herefter er der masser af tid sparet ved at benytte svingkranen i stedet for selv at skulle løfte. Det sikrer dig sundere ansatte og generelt en gladere arbejdsplads, der har mere overskud til at bruge energi på andre opgaver.