Sådan kan fundraising hjælpe din virksomhed

0
346

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Kender du til fundraising? Har du nogensinde overvejet selv at søge fondsmidler, eller har du allerede gjort det? Måske er du i stedet den, som har oprettet en fond, en pulje eller stiftet et legat med midler til at støtte gode projekter? Uanset hvilken tilgang du har til fondsmidler, kan du her læse mere om, hvordan fundraising som koncept kan gavne din virksomhed.

Når din virksomhed har brug for fondsmidler

Står du og din virksomhed med en vigtig sag eller et genialt projekt, som I har brug for støtte til at gennemføre? I så fald kan det være gavnligt at kontakte en fundraiser, som kan hjælpe jer med at søge midlerne eller blot rådgive jer i processen. Når du med din virksomhed skaber et projekt til almennyttig gavn, kan du glæde dig over at gøre en forskel. Desuden vil din virksomhed nyde godt af et styrket og forbedret image. Med projekter og den PR, der ofte følger med, vil det også være muligt at udbrede kendskabet til virksomheden. Det kan være gavnligt på den lange bane.

Når din virksomhed har midlerne til rådighed

Har du en virksomhed, som har mulighed for at stifte et legat eller oprette en fond, kan det være nu, du skal tage initiativet til at få det gennemført. At bidrage med midler til almennyttige projekter kan være en let og god måde at gøre en forskel på. Når de midler, der tjenes i virksomheden, pludselig får betydning for andre mennesker, giver det hele rigtig god mening. Du kan vælge udelukkende at støtte projekter og sager, som er relateret til din virksomheds fagområde. Du kan også brede det ud, så andre områder og projekter ligeledes kan få gavn af midlerne. Det behøver ikke være et kæmpe beløb, der uddeles. Alt har betydning, og mindre beløb kan også gøre en stor og vigtig forskel for modtageren.