Sådan planlægger din virksomhed en sjov julefrokost

0
1022

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Årets julefrokost. Det nærmer sig. Lokaler skal bookes, og maden skal oftest også bestilles i god tid. Det er sådan noget, der skal til for at planlægge en god julefrokost, der ender i masser af grin og dans. Julefrokoster samler dig og dine ansatte, og det er en god (og oplagt) mulighed for at skabe lidt mere nære bånd blandt jer alle sammen. Det er kun godt for en arbejdsplads. Her kommer vi ind på, hvordan du planlægger en sjov julefrokost, som alle i virksomheden bliver glade for.

Find på en aktivitet

Julefrokosten bliver lidt sjovere, hvis du kan finde på en aktivitet. Der findes mange forskellige julefrokost aktiviteter, men det kan f.eks. være disse Mystery Hunt-spil. Her skal dine ansatte og dig ud forskellige steder i København og løse gåder. Det er en god start til en julefrokost, og sådan her har i alle noget at snakke om. Der kommer nemlig helt sikkert til at være sjove elementer, som I ikke kan lade vær med at snakke om.

Der er også spændende escape rooms. Her er opgaven lidt anderledes, men det omhandler stadig i høj grad at løse forskellige gåder sammen. Dog er målet, at i skal nå ud af det værelse, som i er blevet lukket inde i. I har 60 minutter til at løse gåderne og arbejde sammen. Her kræver det også af dig og dine ansatte, at i arbejder sammen og snakker sammen. Det betyder meget, om i overhovedet kan finde ud af at arbejde sammen på en anden måde, end den professionelle på arbejdet.

Du starter jeres julefrokost med masser af grin og smil, og nogle ansatte der muligvis aldrig snakker sammen, støder her ind på hinanden og begynder at snakke sammen. Du giver altså dine ansatte en god mulighed for at lære sine kollegaer godt at kende på en ny måde.