Sådan sikrer du dig gladere medarbejdere 

0
222

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Du arbejder som chef, mellemleder eller anden stilling, hvor du har ansvar andre kolleger i en virksomhed. Du vil derfor gerne have glade medarbejdere i virksomheden, ikke? Et godt arbejdsmiljø kan både sørge for bedre trivsel hos medarbejderne samtidig med, at produktiviteten og effektiviteten i jobbet stiger. Du tænker måske, at det kan være svært at vide helt hvordan man får gladere medarbejdere? Det kan du derfor få nogle råd til, hvis du læser med her. 

Nye medarbejdere 

Det er vigtigt, at der tages godt hånd om dine nye medarbejdere. Det kan være vildt svært og angstprovokerende at starte som ny medarbejder, da man kan være usikker på hvordan man løser sine opgaver, og det er ikke altid det fedeste at spørge sine rutinerede kolleger til råds hele tiden. Derfor kan være en idé at gøre brug af PowerApps, hvor I kan få lavet et onboarding-forløb til nye medarbejdere samt hjælp til hvordan man løser de konkrete opgaver. 

Teambuilding 

Det er vigtigt, at du får rystet alle medarbejderne i din virksomhed godt sammen. Når man får oplevelser sammen, lærer man hinanden at kende mere privat, hvilket kan have stor betydning for arbejdsmiljøet. Det er en god idé at lave noget sammen, hvor der lægges op til en løs stemning – gerne noget, hvor man kan grine sammen. Dette kunne for eksempel være en tur ud at bowle, paintball, høvdingeboldturnering, sykursus, fest eller noget helt andet. Det vigtigste er, at der er en aktivitet, som I er fælles om. 

Fællesspisning 

Mad bringer også mennesker sammen. Man kan derfor med fordel indføre mindst én dag om ugen, hvor I har fællesspisning i jeres virksomhed. Dette kan gøres i mindre grupper, eller samlet, alt efter størrelsen på medarbejdergruppen. Her kan det være en god idé, at I har forskellige pladser til hver spisning, således man får snakket med nogle nye kolleger hver gang.