Sådan styrer du hele din virksomhed gennem ét program

0
754

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

år man står i spidsen for en virksomhed, kan det være en utrolig stor opgave at skulle holde styr på alting. Stort set hver en funktion har sit eget IT-program, og du skal være noget af blæksprutte for at være i kontrol med alting.

Det er der heldigvis en løsning på. Med én komplet ERP-løsning kan du optimere alle kerneområderne i din virksomhed. Det gælder alt lige fra planlægning af vagterne til afrapportering af de store projekter. Læs her, hvordan du nemt kommer i gang med et program, der gør dit liv i virksomheden meget simplere.

Hvad er en ERP-løsning?

ERP står for ”enterprise resource planning”, og det er betegnelsen for et softwareprogram, der håndterer størstedelen af din virksomheds funktioner. I stedet for at have et program for hver opgave – ofte skabt af forskellige firmaer med forskellige design og strukturer – kan du få ét program, der samler alt i ét.

Det gør det meget lettere for dig som chef at få overblik over de forskellige funktioner, der skal varetages. Men det hjælper også dig og dine medarbejdere med at kommunikere bedre på tværs af de forskellige roller, fordi det hele foregår ét sted, i ét sprog og med ét design.

Gå efter den sikre ERP-løsning

Når man skal finde den rette ERP-løsning, kan det hurtigt føles som en ligeså opgave, som dét at have mange forskellige programmer i virksomheden. For der findes mange gode produkter derude på markedet, du kan vælge imellem.

Derfor er det bedste råd simpelthen at vælge den sikre løsning. Du skal vælge den ERP-løsning, der er afprøvet af mange, og som betegnes som favoritten over dem alle. Og her kan du nok ikke komme uden om Microsoft Business Central.

Microsoft Business central foretrækkes af de fleste

Det er ikke for ingenting, at Microsoft Business Central ofte er favoritten, når det kommer til ERP. Microsoft har en lang historie med at udvikle programmer, der bare fungerer, og så har de fleste af os jo i forvejen installeret mange af Microsofts programmer på vores computere.

Den nyeste udgave er Microsoft Dynamics 365 Business Central, og det er det perfekte ERP-system, når det kommer til varetagelsen af flere forskellige opgaver.

Derfor skiller Microsoft Dynamics 365 Business Central sig ud

Systemet har ét klart formål: Gør din dag mere effektiv. Ideen med Microsoft Dynamics 365 Business Central er, at data skal flyde frit mellem virksomhedens forskellige forretningssystemer. Du får altså en løsning, der kan effektivisere din virksomhed markant og skabe bedre resultater på bundlinjen.

Og så passer systemet perfekt til mellemstore virksomheder. Det er skalérbart og kan udvides i takt med virksomhedens behov. Og så det designet intuitivt, hvilket betyder, at selv den mindst nørdede medarbejder på kontoret kan få programmerne til at spille som en ekspert.