SharePoint til din virksomhed; Sådan kan det hjælpe

0
66

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Der er intet bedre end nemme, og ikke mindst platforme selv de gamle kan forstå. Når man arbejder i et team, er der behov for en fælles platform, hvor ting kan blive delt, samt oplysninger. Det er en server som vil give jer adgang til personer i firmaet, de programmer i har, og ikke mindst de dokumenter jeres virksomhed indeholder.

3 styrker ved SharePoint

Der er ingen tvivl om at der er styrker ved alting, der er 3 styrker som der er vigtige at prioritere hvis du vælger SharePoint til din/jeres virksomhed.

  1. Del og arbejd sammen

Det smarte er at i kan arbejde sammen hvor og når som helst, det kan gøres lynhurtigt, og på en sikker måde. Det er en platform hvor du kan dele adgang, det er utroligt smart, hvis i har behov for at arbejde sammen.

  1. Informer

Du kan skabe indhold, dele gode ideer, og ikke mindst træffe gode beslutninger, og inddrive værktøjer til indholdsstyring & samarbejde. Der kan du integrere andre programmer, uden problem, og ting som OneDrive.

  1. Transformering forretningsprocesser

Du kan skabe en masse gode løsninger, og ikke mindst levere forretningsværdi. Du kan også opnå en digital transformation. Du kan også oprette nye egenskaber, til forskellige PowerApps.

Hvad hjælper SharePoint dig med i grove træk?

SharePoint hjælper dig og din virksomhed med at skabe samarbejde på tværs af programmer, det er sindssygt smart. Det hjælper med at skabe overblik, og ikke mindst system over hvad dig og dine kollegaer laver. I kan få et indblik i hinandens arbejde, og gå ind i hinandens arbejde & tanker. Det er der engang imellem behov for, og ikke mindst hvis opkald skal bruges. Der er nemlig skype-funktionen indblandet i SharePoint, hvor du kan foretage opkald med kollegaer, endda flere på samme tid.