Snart melder sommerheden sig på kontoret: Sådan løser I problemet

0
365

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Sveden løber ned fra hårgrænsen. Kuglepinden nulres frem og tilbage mellem fingrene. Koncentrationen er nu heller ikke på højeste niveau. Kontorarbejdere kan formentligt relatere sig til dette, når sommermånedernes varme solstråler begynder at klistre sig op ad vinduerne. Nogle kontorer bliver lynhurtigt tryllet om til følelsen af en arbejdsdag i ørkenens bankende hede – og det kan faktisk være til gene for arbejdsflowet. I denne artikel kan du derfor læse tre tips til, hvordan temperaturen på kontoret kan blive bragt en smule ned.

Fokusér på udluftning
Noget af det allerbedste I kan gøre for at hjælpe temperaturen med at falde i grader, er ved at få luftet godt og grundigt ud. Ikke blot når I møder ind om morgenen, men også i løbet af dagen. Aftal på kontoret nogle specifikke tidspunkter, hvor I lufter ud – så det bliver en rutine på arbejdspladsen. Det er vigtigt, at der kommer gennemtræk, så luften kan cirkulere rundt i lokalerne. Den friske luft er ikke blot vigtig for at sænke temperaturen, men også for din koncentration.

Afskærm solen med rullegardiner

Det kan være en god idé at investere i gardiner, der er specialdesignet til ikke at lade solens varme stråler trænge ind gennem vinduerne. Vindstabil screen erhverv som fx rullegardiner er solafskærmning, som er udviklet til ikke at lade solens varme stråler trænge ind i lokalet. Blokerer de så al det dagslys, som man også har brug for på arbejdspladsen. Nej, for disse er nemlig helt særligt udviklet til at bringe temperaturen ned, mens stoffet i gardinet reflekterer solstrålerne, før de når vinduesglasset.

En fan til alle medarbejdere

Fans og ventilatorer kan faktisk være nogle af de allerbedste redskaber på arbejdspladsen, når det kommer til sommerheden. Som arbejdsplads bør I anskaffe nok så hver enkelt medarbejder har mulighed for at kunne snuppe en fan og få luft til hovedet.