Spar på varmeregningen

0
1208

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte links.

Er varme regningen på kontoret stor? Så kan det være, at der skal ske nogle ændringer. Dog skal I først se på, hvad der er årsagen til den store varmeregning. Det kan skyldes flere forskellige ting.

Først og fremmest kan det skyldes at I glemmer at slukke for varmen, når I lufter ud. Det er vigtigt at lufte ud hver dag for at I får det mest optimale indeklima. Hvis I kan lave gennemtræk, så er det rigtig godt. Til gengæld skal I huske at slukke for varmen imens. Der er ingen grund til, at I fyrer en masse varme af, som bare fiser ud. Det er i hvert fald hurtigt med til at gøre varmeregningen markant større.

Dernæst kan det skyldes, at I bruger penge på at varme kontoret op over natten, hvor der alligevel ikke er nogle medarbejdere. Kontoret skal selvfølgelig ikke være iskoldt, når man møder ind om morgenen, men der er heller ingen grund til at det varmer en masse midt om natten.

Hvis I har små rum – mødelokaler eller lignende – som I ikke bruger så ofte, så kan I også overveje om dette behøver at have behagelig temperatur hele tiden. I kan eventuelt lukke døren derind til og så blot åbne, når I ved at I skal holde møde.

Pillefyr i stedet for elvarme

Mange har nok elvarme på kontoret. Vidste du, at du kan spare en stor del på din varmeregning, hvis du bruger et pillefyr fremfor elvarme? Det er altså en billig måde at varme dit kontor op på og du betaler ikke CO2-afgift for brændslet. Derudover forurener det heller ikke så meget, da et pillefyr forbrænder træpillerne næsten fuldstændigt. Et pillefyr kan indstilles til at starte og slukke automatisk (eksempelvis morgen og aften), så du slipper for at betale for varme om natten og samtidig have behagelig temperatur, når I møder næste morgen. Du kan læse mere og købe et pillefyr her.